De Boer voelt druk: "Alsof ik in de Formule 1 zit"

19 oktober 2016, 15:20

Internazionale boekte dit seizoen nog geen spectaculaire resultaten. Zowel in de Serie A als de Europa League werd nogal wat puntenverlies geleden. In de Italiaanse media klinken al voorzichtig namen van enkele opvolgers, maar Frank de Boer zelf houdt vertrouwen.

Van zijn eerste tien wedstrijden als trainer van Internazionale verloor De Boer er vijf. Tijdens de persconferentie voorafgaande aan het Europa League-duel met Southampton maakte de trainer een treffende vergelijking met de Formule 1. "Ik heb het gevoel dat ik in de Formule 1 zit, met haast om in korte tijd het spel te verbeteren. Maar daar kun je pas racen wanneer de auto klaar is. Dat is hier ook zo. De technische staf moet de selectie leren kennen en andersom."

De Boer denkt dat hij het voor elkaar kan krijgen om het tij in Milaan te keren. "De club beseft dat een nieuw project tijd kost en ik heb vertrouwen in dit team. Het is moeilijk te zeggen, maar ik denk dat binnen twee of vier weken alles kan keren. Het ligt eraan hoe lang het team nodig heeft om het te leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen