Leicester-aanwinst Mendy opnieuw geblesseerd aan enkel

18 oktober 2016, 10:36

Voor Nampalys Mendy is zijn verblijf bij Leicester City nog niet geworden wat hij ervan had verwacht. De middenvelder die deze zomer werd overgenomen van OCG Nice viel tijdens zijn Premier League-debuut tegen Arsenal in augustus al uit met een enkelblessure en moet nu opnieuw een maand toekijken.

De Fransman leek net helemaal hersteld van zijn kwetsuur, maar kreeg maandag een onverwachte tegenslag te verwerken. "In de training heeft hij een kleine breuk in het bot opgelopen", zo licht manager Claudio Ranieri toe op de website van The Foxes. Over de precieze hersteltijd is de Italiaan niet heel duidelijk, maar hij verwacht dat het toch zeker vier weken duurt.

Het is een nieuwe tegenslag van Leicester City, dat toch al niet heel goed aan het seizoen is begonnen. De regerend landskampioen van Engeland vindt zichzelf na acht speelrondes terug op een dertiende plaats met slechts acht punten.

In de Champions League gaat de ploeg iets beter af, daar werden de twee eerste wedstrijden tegen Club Brugge en FC Porto gewonnen. Bovendien heeft Leicester City voor het thuisduel van dinsdag tegen FC Kopenhagen Shinji Okazaki weer terug. "Tegen Chelsea zat Shinji niet bij de selectie, want elke keer als hij terugkeert van een interlandperiode is hij zichzelf niet. Hij moet altijd iets meer herstellen dan de rest. Maar hij is een geweldige speler en beschikbaar om ons te helpen tegen Kopenhagen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen