Mourinho tevreden: "Vooral zaak om niet achterop te raken"

18 oktober 2016, 00:05

José Mourinho was tevreden met het feit dat Manchester United op bezoek bij Liverpool (0-0) een punt wist te pakken. De trainer sprak van een lastige wedstrijd en had na afloop complimenten over voor doelman David de Gea en scheidsrechter Anthony Taylor.

"Ik vond dit een goed optreden van mijn ploeg. Het was een lastige wedstrijd van beide kanten, maar wij slaagden erin het grootste deel van het duel te controleren", aldus Mourinho tijdens de persconferentie na afloop. "Het is een acceptabel resultaat. We wilden meer en dat leek lange tijd ook te kunnen, maar helaas kwamen we niet tot scoren. Andere titelkandidaten hebben nu een makkelijker programma en voor ons is het zaak om niet achterop te raken."

Dankzij twee fantastische ingrepen van De Gea wist ook Liverpool niet te scoren. "Het waren goede ingrepen, maar een doelpunt van Liverpool zou ook tegen de verhoudingen in zijn geweest", vervolgt de Portugees, die ook werd gevraagd naar het optreden van scheidsrechter Taylor. De leidsman lag namelijk onder een vergrootglas vanwege het feit dat hij uit Manchester komt. "Hij floot een goede wedstrijd en aangezien er veel druk op hem werd gelegd is het lastig om dan goed te presteren. Dat lukte hem wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen