De Jong wil niet spreken van crisis bij moeilijk scorend PSV

17 oktober 2016, 21:35

In de wedstrijd tegen Heracles (1-1) liet PSV opnieuw punten liggen. Het ontbreekt de Eindhovenaren voornamelijk aan scorend vermogen. Toch wil Siem de Jong niet spreken van een crisis en hij verwacht dan ook dat het snel weer begint te draaien bij de regerend landskampioen.

De Jong denkt niet met een al te goed gevoel terug aan de wedstrijd tegen Heracles. Een persoonlijke fout van zijn kant betekende een doelpunt voor de ploeg uit Almelo. "Ik verloor de bal op een verkeerde plek en toen ging hij erin. Daar baal ik van", aldus De Jong maandag na afloop van de training tegenover FOX Sports.

De middenvelder zag echter ook genoeg positieve punten. "We speelden niet slecht en creëerden genoeg kansen. Het zou erger zijn als je helemaal geen kansen kreeg", vervolgt hij. Bij PSV ging het maandag vooral over de aankomende wedstrijd tegen Bayern München. "Ik denk dat we de afgelopen duels in de groepsfase hebben laten zien dat we goed georganiseerd staan. Tegen Rostov kregen we twee kansen en maakten we ook twee goals. Bayern blijft natuurlijk wel één van de beste clubs ter wereld", besloot De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen