Bosz: "Andere keer zit het misschien tegen bij Feyenoord"

17 oktober 2016, 17:53

Feyenoord boekte tegen NEC in de slotseconden de negende overwinning op rij in de Eredivisie. De volgende wedstrijd op het programma is het treffen met Ajax. Peter Bosz is vastberaden om een einde te maken aan de zegereeks van de Rotterdammers.

In de bus terug van Den Haag naar Amsterdam bekeek de selectie van Ajax de wedstrijdbeelden van Feyenoord. Bosz was niet onder de indruk van de nipte overwinning. "Feyenoord heeft hier natuurlijk geluk gehad dat ze een overwinning boeken met twee late goals, zonder dat ze overtuigend gespeeld hebben. Dit geluk hebben ze nu gehad, een andere keer zal het misschien tegenzitten", aldus de trainer tegenover Ajax TV.

Dat Feyenoord zondag als koploper aan de Klassieker begint zegt Bosz niet zo veel. "Iedereen krijgt zijn portie pech en geluk uitgesmeerd over het seizoen en uiteindelijk wordt de beste kampioen", zo denkt de trainer, die zondag vooral een effectiever Ajax wil zien. "Het spel is nog niet zoals het moet zijn. Zeker in de eerste helft tegen ADO Den haag hadden we nog vrij veel slordig balverlies. We dwongen veel kansen af, maar die moet je dan wel benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen