Matchwinner Kramer heeft 'best wel moeite' met rol

17 oktober 2016, 11:59

Met zijn eerste goal van dit seizoen was Michiel Kramer zondag goud waard voor Feyenoord, dat met de hakken over de sloot met 1-2 won bij NEC. Hoewel de spits blij is met zijn doelpunt, baalt hij van zijn huidige rol bij de koploper van de Eredivisie.

Door de komst van Nicolai Jørgensen moet Kramer momenteel genoegen nemen met een rol als invaller. "Ik heb hier best wel moeite mee, dat weet iedereen volgens mij ook wel, maar ik wil gewoon kampioen worden", zegt hij in Telesport. Hij is wel blij met zijn goal tegen NEC. "Ik kwam het veld in met het idee dat ik wel het verschil kon maken en dat heb ik gelukkig kunnen bewijzen. Hoe je het ook wendt of keert, dan moet ik me maar schikken in mijn rol - wat ik niet graag wil, want ik wil gewoon spelen - maar op dit moment is dit zoals het is. Of dit vol te houden is? Ik moet wel. Ik wil vanaf minuut één spelen, niet vanaf minuut zeventig of zo. Maar als je dan ziet dat het team goed draait, dan heb je eigenlijk niks te zeggen."

Kramer beseft dat de koploper van de Eredivisie een grote selectie heeft. "We hebben genoeg keus op de bank, genoeg spelers die het verschil kunnen maken. Vorige keer was Renato (Tapia, bij Willem II, red.) het, nu ben ik het en ik denk dat meerdere jongens dat kunnen."

Feyenoord speelt donderdag in de Europa League tegen Zorya Luhansk, zondag kruist de ploeg de degens met rivaal Ajax in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen