Haar voelt zich 'in zijn hemd gezet' door AZ-drietal

17 oktober 2016, 11:39

Spelers die weinig minuten krijgen in het eerste van AZ, maken hun speeltijd in de Tweede Divisie met Jong AZ. Niet iedereen blijkt echter even gemotiveerd om zich op dat niveau te tonen, zo heeft coach Martin Haar afgelopen weekend ondervonden. Hij is niet te spreken over de manier waarop Fred Friday, Mats Seuntjens en Levi Garcia zich presenteerden tegen AFC.

Haar vond dat het trio een zeer ongeïnspireerde indruk maakte. "Het is gewoon schandalig, ze zetten me gewoon in mijn hemd en daar heb ik geen trek meer in", foetert de ervaren coach tegen TweedeDivisie.org. "Als je met Jong AZ meedoet, dan moet je zorgen dat je laat zien dat John van den Brom je de volgende keer weer moet meenemen met het eerste. Dan moet je voorop gaan in de strijd. De jonge spelers van mijn team kijken op tegen namen als Fred Friday, Levi Garcia en Mats Seuntjens, maar ik was voor rust erg teleurgesteld in hun bezieling. En dat terwijl ik ze er voor de wedstrijd in de teambespreking nog op heb gewezen."

Friday scoorde wel twee keer tegen de Amsterdamse amateurs (2-2), maar Haar heeft desondanks een negatief verslag over het drietal uitgebracht bij Van den Brom. "John kent mijn mening en heeft zelf ook deze wedstrijd gezien. Als dergelijke spelers niet bereid zijn om met plezier voor Jong AZ te spelen, om duels te winnen en om te schakelen, dan kunnen ze misschien beter op zondagmiddag gewoon kneiterhard vijf tegen vijf trainen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen