El Ghazi laat zich niet van de wijs: "Draag met trots dit shirt"

16 oktober 2016, 20:05

Anwar El Ghazi probeert zijn kans te pakken zodra hij van Ajax-trainer Peter Bosz mag invallen. De vleugelaanvaller kreeg in de slotfase tegen ADO Den Haag (0-2 zege) een invalbeurt. El Ghazi wist enkele malen voor gevaar voor het doel van ADO te zorgen.

Naar eigen zeggen heeft de aanvaller de knop omgezet nadat hij op de bank terechtkwam. "Ik ga er positief mee om. Ik had er op het begin heel veel moeite mee, maar ik heb nu de knop omgezet. Ik geef alles op de training en ik draag met trots dit shirt. Verder is het hard blijven werken en vechten voor mijn plek", vertelt de voorhoedespeler aan de NOS.

"Ik ben voetballer geworden om te presteren en om plezier te hebben. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Helaas speelde ik de afgelopen periode niet veel, want daar doe je het uiteindelijk wel allemaal voor. Dan moet je toch de knop om te zien zetten en alles geven wat je kan. Ik doe gewoon mijn best, meer kan je niet doen."

El Ghazi was tevreden met zijn invalbeurt. "Bij vlagen had ik zeker momenten dat ik gevaarlijk werd, alleen ik had wel een keer moeten scoren. Om vertrouwen te tanken, heb je soms wat geluk nodig. Ik heb liever dat ik een assist geef of een doelpunt maak dan dat ik een mooie actie maak. Ik ben er nog lang niet, want ik moet de trainer zien te overtuigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen