Van der Heijden: "Wist dat de ommekeer zou komen"

16 oktober 2016, 12:04

Jan-Arie van der Heijden is sinds afgelopen maand een constante factor in de basiself van Feyenoord. Aan het begin van het seizoen leek het er nog naar uit te zien dat de verdediger genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank. "Bij een topclub als Feyenoord is altijd concurrentie."

Voor de 28-jarige Van der Heijden kwam de kans toen tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior Terence Kongolo geblesseerd uitviel. "Ik wist dat de ommekeer zou komen. Op maandagavond spelen bij de beloftes, daar doe je het niet voor. Maar ik ben in mezelf blijven geloven. Ik ben altijd hard blijven werken, heb aan mijn fysiek gewerkt, bij de club en bij een externe trainer. Als er een kans kwam, moest ik die pakken", aldus de verdediger in gesprek met de NOS.

Ondanks de aankomende rentree van Sven van Beek is Van der Heijden niet bang om zijn plek weer te verliezen. "Aan het begin was ik wat wisselvallig. Ik moet altijd eerst even mijn plek zien te vinden als ik ergens nieuw ben. Bij een topclub als Feyenoord is altijd concurrentie, dus dat maakt niet uit. Ik zit in ieder geval vol zelfvertrouwen", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen