Mühren: "Trainer had mij wat meer krediet mogen geven"

16 oktober 2016, 09:55

Robert Mühren hield aan de wedstrijd van AZ tegen Vitesse (2-2) gemengde gevoelens over. De aanvaller was tweemaal trefzeker, maar heeft ook lang moeten wachten op een kans in het elftal van trainer John van den Brom

Mühren maakte zijn minuten dit seizoen voornamelijk bij Jong AZ. "Ik heb er lang op moeten wachten. Want zo'n kans is een tijd niet meer gekomen. Of ik nu eerste spits van AZ ben? Dat moet je aan de trainer vragen", vertelt Mühren in gesprek met RTV Noord-Holland. "Van binnen ben ik enorm blij, aan de andere kant ook wel gefrustreerd."

Bij AZ kregen Fred Friday en Wout Weghorst de afgelopen wedstrijden de voorkeur van Van den Brom. "Ik vind dat ik niet minder ben dan mijn twee concurrenten, daar had de trainer wel wat meer krediet aan mij mogen geven aan het begin van het seizoen", aldus Mühren, die nog niet weet hoe zijn zondag eruit ziet. Jong AZ speelt dan namelijk nog de thuiswedstrijd met AFC Amsterdam. "Of ik met Jong AZ mee ga doen? Ik heb niet gehoord, maar als dat moet doe ik dat. Ik heb er zin in hoor."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen