Fraser: "Moeten daarin volwassener worden"

16 oktober 2016, 09:18

Henk Fraser kon na afloop van het gelijkspel tegen AZ (2-2) leven met een punt. Toch denkt de Vitesse-trainer dat zijn ploeg de wedstrijd veel eerder in het slot had moeten gooien. "Aan het einde van het duel had het zo nog 3-2 voor AZ kunnen worden."

Tot ongeveer een kwartier voor tijd leek er niets aan de hand voor Vitesse, dat een 0-2 voorsprong had. Invaller Robert Mühren scoorde echter tweemaal in korte tijd en bezorgde AZ zo alsnog een punt. "We waren vandaag niet in staat om onder de druk vandaan te spelen, terwijl we er wel de kwaliteiten voor hebben. We moeten het onszelf aanrekenen dat we de voorsprong niet konden uitbouwen naar 0-3", aldus Fraser in gesprek met FOX Sports. "Dit is voor ons heel jammer, want we hebben heel gedisciplineerd gespeeld. We begonnen uitstekend, toen lieten we zien dat we kunnen voetballen."

Desondanks zag de trainer van de Arnhemmers genoeg positieve punten. "We hebben ervoor gestreden, beide teams moesten diep gaan en het publiek heeft hier en daar kunnen genieten. Het einde was minder, daar had het zo nog 3-2 voor AZ kunnen worden. Daarin moeten we nog volwassener worden", concludeerde Fraser, die niks wilde zeggen over het wegsturen van zijn assistent Edward Sturing. "Dan zou ik nu iets verkeerds zeggen en daar zouden een hoop mensen over vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen