Standard na spectaculaire eerste helft gelijk bij Kortrijk

15 oktober 2016, 20:50

Na de thuisnederlaag tegen Anderlecht van twee weken geleden, voor de interlandperiode, heeft Standard Luik opnieuw puntenverlies geleden in de Belgische competitie. De ploeg van coach Aleksandar Jankovic speelde zaterdag met 3-3 gelijk bij Kortrijk. De eindstand was al bij rust bereikt.

Door twee goals van Orlando Sá kwam Standard Luik in de eerste zeventien minuten twee keer op voorsprong in het Guldensporenstadion. Idriss Saadi was in de veertiende minuut verantwoordelijk voor de 1-1. Met treffers in respectievelijk de negentiende en 29ste minuut bogen Hervé Kage en Andriy Totovytsky de 1-2 achterstand van Kortrijk om in een 3-2 voorsprong. Adrien Trebel bracht Standard vier minuten voor de pauze langszij. Kortrijk, waar Lars Veldwijk op de bank bleef, en Standard scoorden in de tweede helft niet meer.

Met zestien punten uit tien duels staat Standard samen met Club Brugge, dat vrijdag verloor bij Charleroi, op de vierde plaats in de Belgische competitie. Beide teams hebben vier punten minder dan koploper Zulte Waregem, dat zondag nog in actie komt tegen KAA Gent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen