Ribéry vindt Griezmann nog niet tot wereldtop behoren

14 oktober 2016, 09:32

Antoine Griezmann werd niet alleen topscorer op het EK 2016, maar werd ook verkozen tot beste speler van dit toernooi. De aanvaller van Atlético Madrid beleefde een schitterend jaar, waarin hij met zijn club weer om het kampioenschap streed in Spanje en ook wederom de Champions League-finale wist te halen. Toch vindt Franck Ribéry hem nog geen speler van wereldklasse.

Veel mensen rekenen Griezmann tot de beste spelers van de wereld, maar daar is Ribéry het (nog) niet mee eens. "Hij is nog geen speler van wereldklasse, omdat hij zijn niveau nog niet over een lange periode heeft laten zien", zegt de 33-jarige vleugelaanvaller van Bayern München tegen Sport Bild. "Misschien kan je dat wel zeggen als hij tien, twaalf of vijftien jaar op dat niveau gespeeld heeft. Nu nog niet", aldus de Fransman. "Mensen zeggen tegenwoordig wel erg snel dat iemand een fantastische speler is en de Gouden Bal kan winnen. Daar ben ik het niet mee eens."

Zowel Griezmann als Ribéry zit bij PSV in de groep in de Champions League. Komende woensdag is het PSV-Bayern en Rostov-Atlético.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen