Maradona krijgt ruzie met Veron, Totti kan met pensioen

13 oktober 2016, 09:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sterren als Diego Maradona en Francesco Totti maakten woensdagavond hun opwachting in de 'Wedstrijd voor de Vrede' van Paus Franciscus. Tijdens de wedstrijd raakte Maradona in de clinch met zijn landgenoot Juan Sebastian Veron en na het benefietduel was Totti lovend over Maradona.

Maradona en Veron kregen het vlak voor rust met elkaar in de stok in Stadio Olimpico. Ze stonden op een gegeven moment met de borsten tegen elkaar en bij het verlaten van het veld wees de zichtbaar boze Maradona met een beschuldigende vinger naar de oud-speler van onder meer Manchester United, Chelsea, Lazio Roma en Parma. De twee moesten voor de spelerstunnel uit elkaar worden gehaald. "Het was in de kleedkamer weer goed. Ze waren weer samen het lachen", aldus Stefano Mauri, die ook meedeed aan de wedstrijd.

Totti, die trefzeker was na een assist van Maradona, genoot ervan dat hij samen mocht spelen met de Argentijnse legende. "Ik heb met Maradona gespeeld. Ik kan nu met een gerust hart met pensioen gaan", lachte hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen