Southgate wil publiek vermaken bij debuut op Engelse bank

8 oktober 2016, 15:12

De wedstrijd tussen Engeland en Malta van zaterdagavond is niet bepaald een topaffiche, maar vanwege het trainersdebuut van interim-coach Gareth Southgate wordt het interessant om te kijken hoe de Engelse ploeg gaat presteren. De opvolger van Sam Allardyce hoopt dat zijn ploeg het publiek kan vermaken op Wembley.

"Ik denk dat de spelers inmiddels een goed beeld hebben van de tactieken die ik nastreef", zegt Southgate tegen het Britse Sky Sports. "Ik wil lef zien, het publiek moet worden vermaakt. Dit was mijn manier bij de jeugdelftallen en mijn aanpak verandert niet", wees de voormalig international op zijn tijd als bondscoach van de teams onder de 20 en de 21 jaar.

"Natuurlijk is de winst het belangrijkste, maar de manier waarop we dat moeten doen speelt daarin een grote rol. Ik voel echt dat men wil dat het Engelse team het goed doet, en ik denk dat de fans nog altijd erg opgewonden zijn door het potentieel dat in dit elftal zit. Mijn spelers willen hun land trots maken, ze zijn gefrustreerd over het verloop van de EK-zomer en weten dat de enige manier om het goede gevoel weer op te bouwen is door sterke prestaties te leveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen