Na Alba haakt ook Saúl af bij Spaanse nationale ploeg

Na Alba haakt ook Saúl af bij Spaanse nationale ploeg

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 oktober 2016 – Na Jordi Alba heeft ook Saúl Ñíguez het trainingskamp van de nationale ploeg van Spanje verlaten. De 21-jarige middenvelder van Atlético Madrid heeft nog te veel last van een voetblessure om aanstaande zondag in actie te kunnen komen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Albanië.

Vanwege de kwetsuur aan zijn voet zat Saúl donderdag al niet bij de wedstrijdselectie voor het treffen met Italië (1-1). Vrijdagochtend onderging de Spanjaard een laatste test en hieruit bleek dat ook de ontmoeting met Albanië voor hem te vroeg komt. Om die reden heeft de medische staf van de wereldkampioen van 2010 besloten dat Saúl beter bij zijn club verder kan herstellen.

Alba keerde eerder op de dag terug naar FC Barcelona met een blessure aan zijn linkerdijbeen. De Catalaanse club meldt via de officiële kanalen dat de speler ongeveer tien dagen uit de roulatie zal zijn. Alba moest tegen Italië na iets meer dan twintig minuten spelen geblesseerd naar de kant.

Reacties

gerelateerd