Ricksen vliegt wél met KLM: "Geschrokken van publiciteit"

7 oktober 2016, 12:35

Donderdag maakte Vincent de Vries, de woordvoerder en biograaf van Fernando Ricksen, bekend dat de zieke oud-international geweigerd was voor een vlucht met de KLM omdat hij te ziek zou zijn om zelf zijn riem los te maken. De luchtvaartmaatschappij is echter van mening veranderd, zo is vrijdag duidelijk geworden.

Vandaag mag Ricksen, die lijdt aan de ziekte ALS, ineens wel vliegen met de KLM. "Blijkbaar is de KLM geschrokken van alle publiciteit. Of ze hebben ingezien dat ze fout zaten", zegt De Vries tegen het AD. "In eerste instantie moest hij nog 600 euro bijbetalen voor de nieuwe vlucht. Maar uiteindelijk mag hij zonder bijbetaling exact dezelfde vlucht maken die voor gisteren gepland stond. Ook alleen, dus alles is hetzelfde als gisteren.''

Ricksen was van plan om donderdag naar Valencia te vliegen, maar moet die trip nu vandaag maken. Vanuit Spanje vliegt de oud-verdediger bovendien nog van Valencia naar Schotland, waar zaterdag een benefietduel plaatsvindt bij Glasgow Rangers. "Het is wel jammer dat Fernando nu twee vluchten op één dag heeft. Dat is wel wat veel, hij heeft eigenlijk rust nodig. Maar we zijn heel blij dat hij er morgen bij kan zijn", besluit De Vries.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen