'Valencia zet blessure in scene om politie te ontlopen'

'Valencia zet blessure in scene om politie te ontlopen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 oktober 2016 – Ecuador won vannacht (Nederlandse tijd) met 3-0 van Chili, maar na afloop van de WK-kwalificatiewedstrijd ging het vooral over Enner Valencia. De spits van Everton probeerde een blessure tijdens het duel in scene te zetten, om zodoende te ontsnappen aan de politie.

Dat is althans het verhaal dat momenteel de ronde doet. Valencia zou nog duizenden dollar alimentatie moeten betalen aan zijn dochter, waardoor de politie hem in de boeien wilde slaan. De agenten stonden hem tijdens het duel met Chili op te wachten aan de zijlijn, waardoor de spits een blessure in scene zette om zodoende te kunnen ontsnappen. Door middel van het medische golfkarretje wilde hij zien te ontkomen aan de agenten.

Na afloop van de wedstrijd zouden spelers uit de selectie in gesprek zijn gegaan met de politie, om zeker te kunnen zijn dat de aanvaller van Everton 'gewoon' in het spelershotel kon slapen. Die poging slaagde. Overigens speelt Ecuador dinsdag weer een kwalificatiewedstrijd, tegen Bolivia.

Reacties

gerelateerd