Kishna moet dit seizoen 'weg nog vinden' bij Lazio

6 oktober 2016, 11:24

Ricardo Kishna maakte een jaar geleden de overstap van Ajax naar Lazio Roma. De 21-jarige flankspeler blijft tot dusver, mede door een hardnekkige dijbeenblessure, steken op dertien duels in de Serie A. Dit seizoen staat de teller op slechts twee optredens. Kishna stelt dat dit niet vreemd is, aangezien hij nog een beetje in het ritme imoet komen.

"Het is even wennen onder de nieuwe trainer, Simone Inzaghi. Hij speelt een ander systeem. Ik moet mijn weg daarin nog vinden", zegt Kishna tegen de NOS over zijn huidige situatie bij Lazio. "Ik heb vorig seizoen onder de oude trainer wel veel gespeeld, maar toen kwam die blessure. Daar heb ik best lang mee gesukkeld. Maar nu ben ik helemaal fit", stelt Kishna.

De vleugelaanvaller is nu Jong Oranje om zijn zinnen te verzetten en zich met de beloftenploeg te plaatsen voor het EK in Polen. Om dat te bereiken, moet er eigenlijk van Turkije en Cyprus gewonnen worden. De Turken zijn vanavond (donderdag) de tegenstander. "Dat moeten gewoon drie punten zijn. En die kans is groter dan dat we punten gaan verspelen. Wij zijn Nederland", aldus Kishna, die weet dat een zege de enige optie is.

Bij Jong Oranje staat niet meer Fred Grim, maar Art Langeler voor de groep. "Je kunt hem vergelijken met Grim", stelt Kishna. "Interactie zoeken met de spelers, veel praten en aanvallend voetbal willen spelen. Hij geeft je het gevoel dat iedereen in de groep belangrijk is. Daar hou ik van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen