Stones denkt dat tijdperk-Rooney nog niet voorbij is

5 oktober 2016, 23:30

Wayne Rooney zal in de nabije toekomst een zeer belangrijke speler voor Engeland blijven. Althans, dat denkt John Stones. De verdediger van Manchester City schat de all-time topscorer van The Three Lions nog altijd zeer hoog in, ook al krijgt hij de laatste tijd veel kritiek bij Manchester United en de nationale ploeg.

Rooney kent een stroeve start in het Premier League-seizoen en is daardoor niet meer zeker van een basisplaats bij Man United. Rooney gaf zelf aan dat hij zich niet te groot voelt om ook bij Engeland in de dug-out plaats te nemen, maar Stones vindt dat dit niet het geval moet zijn. De centrumverdediger denkt dat er nog een grote rol weggelegd is voor de aanvoerder. "Absoluut. Hij staat er al jaren. Iedere spelen kent zijn ups en downs", aldus Stones volgens Sky Sports.

"Wayne is altijd volledig gefocust als hij bij de nationale ploeg komt en is gewoon een belangrijke speler", stelt Stones. "Je krijgt niet meer dan 115 interlands achter je naam als je niet belangrijk bent. Hij is ervaren en kent het spelletje van binnen en buiten. Zulke ervaren spelers zijn ook belangrijk voor jonge spelers zoals ik. Ze zijn belangrijk in de groep."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen