Koeman trots op zoon: "Talent, maar lange weg te gaan"

5 oktober 2016, 20:17

Ronald Koeman vindt het mooi dat zijn zoon, die tevens Ronald Koeman heet, onlangs in de KNVB Beker als doelman van FC Oss mocht opdraven in De Kuip. Hij zag zijn zoon, via de televisie, met 4-1 van Feyenoord verliezen in Rotterdam-Zuid. "Ik ben zeer trots op hem."

Koeman zegt tegen het videokanaal van zijn club Everton dat hij heel trots is op zijn zoon. "Hij speelde voor 45.000 mensen in een prachtig stadion. Het was een geweldige ervaring voor hem, omdat hij nog een jonge keeper is en zich nog flink moet ontwikkelen. Voor zijn persoonlijkheid is het goed om zo'n wedstrijd te keepen", weet Koeman senior.

"Voor zijn vader en moeder was het moeilijker, aangezien je als ouder meer zenuwen hebt dan hij zelf", knipoogt Koeman. "Maar hij heeft het goed gedaan, het was een zeer goede ervaring voor hem, dat is het belangrijkste", weet de manager van Everton.

"Hij startte met keepen toen hij vijftien jaar was", herinnert Koeman zich nog. "Hij was eerst altijd aan het voetballen als speler, maar op een gegeven moment veranderde hij van gedachten. Hij heeft talent, maar heeft nog een lange weg te gaan", stelt de Everton-coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen