Excelsior: domper voor Arghus, Van Duinen maakt minuten

4 oktober 2016, 14:15

Na de wedstrijd tussen Jong Excelsior en Jong Feyenoord (1-1) was er zowel positief als negatief nieuws te vermelden voor Excelsior. Arghus Bordignon hield een vervelende blessure over aan het oefenduel, terwijl Mike van Duinen juist zijn rentree maakte na blessureleed.

Arghus moest na 23 spelen naar de kant met een hamstringblessure. Hij heeft veel pijn, maar weet nog niet precies waar hij aan toe is. Nader onderzoek in het ziekenhuis moet de ernst van de kwetsuur uitwijzen. "Ik hoop dat ik snel weer aan mijn herstel kan werken. Ik word gelukkig van voetballen en als ik dat niet kan doen, voel ik me niet happy. Ik wil bij Excelsior laten zien waarvoor ik gekomen ben en daarom hoop ik zo snel mogelijk weer op het veld te staan", zegt de Braziliaans-Italiaanse verdediger op de clubwebsite.

Ondertussen heeft Van Duinen dus zijn eerste minuten in het shirt van Excelsior gespeeld. "Ik ben hartstikke blij dat ik vandaag een uur heb gespeeld", sprak hij na Jong Excelsior-Jong Feyenoord tegen RTV Rijnmond. Hij zou eigenlijk maar een helft spelen. "Ik voelde me goed, dus ik kon nog een kwartiertje door", stelt Van Duinen, die nog niet weet wanneer hij waar in actie kan komen voor de Kralingse hoofdmacht. "Ik hoop snel. Ik ben inzetbaar, maar ik heb nog geen negentig minuten gemaakt. Dus dat zou ik misschien op moeten bouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen