Lamprou: "Deze dingen horen niet thuis in stadions"

3 oktober 2016, 11:47

Kostas Lamprou ging zondag met Willem II met 0-2 onderuit tegen zijn oude club Feyenoord. Na afloop van het duel ging het echter amper over het vertoonde spel of het resultaat. Het gespreksonderwerp van de dag was de onrust op de tribune. De wedstrijd in Tilburg moest zelfs even gestaakt worden, omdat een aantal Willem II-fans een handvol Feyenoord-supporters in elkaar sloeg, omdat zij na een doelpunt gejuicht zouden hebben in het thuisvak.

Lamprou reageert op de clubwebsite op de situatie. "Als je ziet hoe we applaus krijgen na een wedstrijd die we verloren hebben, heb ik respect voor onze supporters. Het is daarom gewoon doodzonde dat een paar enkelingen zich hebben laten gaan. Terwijl er kinderen in de buurt waren. Het zijn dingen die niet in de stadions thuishoren", benadrukt de Griekse goalie van de Tricolores.

Het weerzien met Feyenoord vond Lamprou niet echt speciaal meer. "Voor mij zijn het gewoon wedstrijden zoals elke andere tegen bijvoorbeeld FC Utrecht of Go Ahead Eagles. Toen ik voor het eerst met Willem II in de Kuip moest spelen was dat natuurlijk wel een speciaal moment. Het is leuk om tegen mijn oude club te spelen, maar elke wedstrijd wil ik gewoon maximaal presteren. Ik stel me niet anders op tegen clubs uit Rotterdam. Ik heb een mooie tijd gehad in Rotterdam, maar heb nu mijn plek hier gevonden en ben dankbaar dat ik me thuis voel", stelt Lamprou.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen