Sporting verspeelt riante voorsprong, Porto wint ruim

1 oktober 2016, 22:14   Bijgewerkt: 1 oktober 2016, 23:41

Marvin Zeegelaar en Bas Dost hebben met Sporting Clube de Portugal twee punten uit handen gegeven in de uitwedstrijd tegen Vitoria Guimaraes. De ploeg van coach Jorge Jesus kwam zaterdag met 0-3 voor in het Estádio Dom Afonso Henriques, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel.

Lazar Markovic, Sebastian Coates en Elias zorgden ervoor dat Sporting na 73 minuten nog een 0-3 voorsprong in handen had en drie punten leek te gaan pakken in Guimaraes. Moussa Marega bracht de thuisclub echter met twee goals in een tijdsbestek van twee minuten terug in de partij. De Malinees benutte in de 74ste minuut een penalty en was even later ook verantwoordelijk voor de 2-3. Tiquinho tekende in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd zelfs voor de gelijkmaker.

Sporting heeft nu zestien punten, evenveel als koploper Benfica. Dat team speelt zondag nog wel thuis tegen Feirense. Ook FC Porto heeft zestien punten, na een 0-4 overwinning bij Nacional Madeira later op de avond. Diogo Jota zorgde er met een hattrick voor dat het bij rust al 0-3 stond in het Estádio da Madeira. In tegenstelling tot Sporting gaf FC Porto deze voorsprong niet weg. Integendeel, via André Silva werd het zelfs nog 0-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen