Petrovic: "Verliezen door pure klasse Mokhtar"

30 september 2016, 23:18

Zeljko Petrovic nam zijn ploeg na afloop van de 2-1 nederlaag niets kwalijk. De trainer van ADO Den Haag had zelfs complimenten over voor Youness Mokhtar van PEC Zwolle die tweemaal wist te scoren. "We hadden het na de 1-0 slim moeten uitspelen."

"Het was niet nodig geweest om deze wedstrijd te verliezen. Er waren een paar momenten waarop we het duel met individuele acties hadden kunnen beslissen", begint Petrovic in gesprek met de NOS. "Over ons spel hoef ik niet ontevreden te zijn. De spelers hebben hard gewerkt vandaag. In de tweede helft komen we op voorsprong, maar door twee prachtige treffers van Mokhtar verliezen we uiteindelijk."

"Ik neem mijn ploeg verder niets kwalijk", vervolgt Petrovic. "Na dat doelpunt hadden we even tien minuten tot rust moeten komen en dan gewoon de wedstrijd slim uitspelen. Maar dat is misschien ook naïviteit van de wat jongere spelers. Ik vond ons vandaag beter dan de laatste drie wedstrijden, maar tegen twee van dat soort prachtige doelpunten kun je niet op", besloot de trainer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen