Jans: "Vertrouwen terug na deze overwinning"

Jans: "Vertrouwen terug na deze overwinning"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 september 2016 – PEC Zwolle pakte vrijdagavond tegen ADO Den Haag de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Volgens Ron Jans is het vetrouwen bij zijn ploeg daardoor enorm gegroeid. Door de 2-1 overwinning is PEC voorlopig van de laatste plaats af.

"Waar ik vorige week tegen Ajax zag dat na de 3-1 de mentale weerbaarheid wegviel, bleven we hier geconcentreerd na de 0-1 achterstand", concludeert Jans in gesprek met FOX Sports. "We bleven goed spelen en wat je dan nodig hebt, is iemand die de wedstrijd kan openbreken. Het is mooi voor Youness Mokhtar dat hij zijn stempel heeft kunnen drukken op dit duel."

Het belangrijkste is volgens Jans dat PEC weer aansluiting heeft gevonden met de middenmoot. "We hebben nu vijf punten en de nummer elf stond op zes. We hebben vandaag laten zien dat we de betere ploeg waren en dat moeten we vaker gaan laten zien. Deze overwinning geeft ons vertrouwen en dat was na de laatste wedstrijden even weg", besloot de trainer. 

Reacties

gerelateerd