Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Emanuelson: "Ben veranderd als persoon"

Emanuelson: "Ben veranderd als persoon"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 september 2016 – Urby Emanuelson hoopt aankomend weekend als invaller zijn debuut te maken bij Sheffield Wednesday, de club die hem transfervrij binnenhaalde. Na de interlandperiode wil hij er definitief staan. "Door de afgelopen moeilijke jaren heb ik leren relativeren."

Emanuelson speelde de afgelopen jaren in Italië bij AS Roma, Atalanta Bergamo en Hellas Verona. Hij kende er lastige jaren en is daardoor veranderd. "Ik ben van nature vrolijk en positief ingesteld, maar ik werd een stille jongen. Dat is iets wat ik misschien wel anders had moeten doen. Misschien had ik meer met mensen moeten praten", aldus de 30-jarige linkspoot in gesprek met Voetbal International. 

Verder kijkt Emanuelson kritisch naar zichzelf. "Ik ben rustig, maar lijk soms ongeïnteresseerd. Zo ben ik niet. Maar misschien moet ik meer uitstralen dat ik niet zo ben", aldus de voormalig Ajacied, die de afgelopen jaren vooral heeft leren relativeren. "Ik ben ook wel veranderd als persoon. Ik zal niet snel voor de grotere club of voor het geld kiezen. Ik wil me weer voetballer voelen."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd