Groep B: Mertens en Milik helpen Napoli langs Benfica

28 september 2016, 23:16

Mede door twee goals van Dries Mertens en één van Arek Milik heeft Napoli de thuiswedstrijd tegen Benfica in de tweede speelronde van de Champions League-groepsfase met doelpuntrijke cijfers gewonnen. In het Stadio San Paolo in Napels werd het 4-2 voor de Italianen. In Turkije hielden Besiktas en Dinamo Kiev elkaar op een 1-1 gelijkspel.

Marek Hamsik bracht Napoli in de twintigste minuut op 1-0, door een corner tot doelpunt te promoveren. In de tweede helft namen de Italianen in een tijdsbestek van zeven minuten verder afstand van de Portugezen, die daarvoor prima tegenstand wisten te geven. Voormalig PSV-speler Dries Mertens maakte er in de 51ste minuut 2-0 van uit een zelf verdiende vrije trap en was in de 58ste minuut ook verantwoordelijk voor de 4-0. Tussendoor had oud-Ajacied Arek Milik er uit een penalty, toegekend na een overtreding op José Callejon, al 3-0 van gemaakt. Goncalo Guedes en Eduardo Salvio maakten de score in de laatste twintig minuten iets draaglijker voor Benfica.

In Turkije leverde het treffen tussen Besiktas en Dinamo Kiev geen winnaar op. Ricardo Quaresma bracht de Super Lig-kampioen in de 28ste minuut met een prachtige vrije trap aan de leiding, Viktor Tsygankov zette de bezoekers uit Oekraïne in de 65ste minuut op gelijke hoogte.

Napoli is met zes punten de fiere koploper in groep B. Besiktas staat met twee punten op de tweede plaats, Benfica en Dinamo Kiev hebben allebei één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen