Reina: "Milik gaat een fantastische carrière tegemoet"

28 september 2016, 14:08

Pepe Reina is onder indruk van Arek Milik, nu een paar maanden ploeggenoot zijn ploeggenoot bij Napoli. De Spaanse doelman denkt dat er een grote carrière in het verschiet ligt voor de Poolse international, die afgelopen zomer voor 34 miljoen euro overgenomen werd van Ajax.

Milik scoorde zes keer in zeven optredens voor Napoli en is tot dusver dus een goede aankoop gebleken voor de Partenopei. "Ik ben ervan overtuigd dat hij een fantastische carrière tegemoet gaat", zegt Reina op de UEFA-site over de spits. "Hij staat voor een grote toekomst. Ik weet zeker dat hij snel een belangrijke speler wordt hier en verder groeit als speler en persoon. Als hij 25 of 26 is, dan zal hij volledig volwassen zijn als speler."

"Of hij het niveau van Robert Lewandowski kan halen?", vervolgt Reina. "Lewy heeft natuurlijk meer ervaring en heeft meer prijzen gewonnen, maar Milik heeft de potentie wel. Hij is echter nog zes of zeven jaar jonger, waardoor we geduldig met hem moeten zijn."

Milik bereidt zich met Napoli voor op het Champions League-duel met Benfica. Dat wordt het eerste duel op dit podium in het Stadio San Paolo. "Ik hoor al een tijdje van mijn ploeggenoten dat de sfeer in het stadion geweldig is tijdens Champions League-wedstrijden", aldus Milik. "Het wordt fantastisch en speciaal. In de competitie is de sfeer alleen zo als we tegen Juventus spelen", aldus de Pool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen