Schürrle: "Deze wedstrijd geeft veel vertrouwen"

28 september 2016, 00:04

André Schürrle sprak na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen Real Madrid van een goede wedstrijd aan Duitse kant. De middenvelder was in de slotminuten van de wedstrijd verantwoordelijk voor de gelijkmaker van Borussia Dortmund

"We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen ook goede kansen", begint Schürrle in gesprek met het Duitse Spox. "Misschien namen we iets te vaak de verkeerde beslissing waardoor we niet scoorden. Ook Real Madrid speelde goed en als je twee keer terugkomt van een achterstand tegen zo'n ploeg dan zegt dat wel iets.Tegen de grootste rivaal in deze groep pakken we een punt dus ik denk dat we vandaag heel tevreden mogen zijn", besloot de middenvelder.

Ook trainer Thomas Tuchel toonde zich na afloop tevreden, hoewel hij denkt dat een overwinning mogelijk was geweest. "Het is een goed gevoel dat we in ieder geval niet hebben verloren nadat we voor de tweede keer op achterstand kwamen. Maar ik ben niet honderd procent tevreden, we kunnen nog beter. Dat was vandaag zelfs mogelijk geweest, maar ik denk dat wij in ieder geval de morele winnaar zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen