Aubameyang kan spelen, Tottenham mist grote namen

26 september 2016, 15:27

Borussia Dortmund heeft goed nieuws ontvangen over Pierre-Emerick Aubameyang. De aanvalsleider van de Duitse topclub kan dinsdagavond in actie komen tegen Real Madrid in de tweede speelronde van de Champions League. Ondertussen moet Tottenham Hotspur belangrijke spelers missen tegen CSKA Moskou en maakt Arjen Robben deel uit van de wedstrijdselectie van Bayern München.

Aubameyang stond te boek als twijfelgeval voor het duel met Real in Groep F. De spits liep afgelopen vrijdag een voetblessure op, maar die kwetsuur gooit geen roet in het eten voor de aanvaller. Hij kan gewoon spelen tegen de Spaanse topclub, zo is maandag duidelijk geworden. Ook verdediger Marc Bartra en André Schürrle zijn inzetbaar voor coach Thomas Tuchel.

Dortmund heeft dus goed nieuws ontvangen uit de ziekenboeg, dat geldt niet voor Tottenham Hotspur. Dinsdag tegen CSKA Moskou moet trainer Mauricio Pochettino het stellen zonder Harry Kane, Eric Dier, Moussa Dembélé, Danny Rose en Moussa Sissoko.

Ondertussen maakt Arjen Robben deel uit van de wedstrijdselectie van Bayern München voor de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid van woensdag. Dat geldt ook voor Mats Hummels, die afgelopen weekend nog geblesseerd het veld van Hamburger SV verliet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen