De Boer kraakt middenvelder: "Het houdt een keer op"

25 september 2016, 18:07

Geoffrey Kondogbia lijkt voorlopig niet in de plannen van Internazionale-trainer Frank de Boer voor te komen. De middenvelder ging tegen Bologna (1-1) opzichtig in de fout. De Boer besloot de speler na een half uur dan ook al naar de kant te halen.

Kondogbia handelde te laat en verloor daardoor de bal aan Simone Verdi, waarna Mattia Destro in staat was het openingsdoelpunt te maken. "Het houdt een keer op. Vanochtend (zondagochtend, red.) heb ik nog tegen hem gezegd dat hij moet leren simpel te spelen. Dat deed hij niet en daardoor scoorde Bologna. Hij maakt continu dezelfde fouten en dat kan ik niet accepteren, want ik heb het al keer op keer tegen hem gezegd. Als hij niet wil luisteren, weet ik het ook niet meer."

Voor de 23-jarige Kondogbia is het zijn tweede seizoen in dienst van Inter. Medio 2015 legde de Serie A-club dertig miljoen euro neer voor de speler van AS Monaco. "We hebben hier twee punten laten liggen. Na het slechte begin vond ik dat we het best aardig deden, maar in de slotfase kregen we het juist moeilijk. Het was niet onze beste wedstrijd, maar over onze inzet kan ik tevreden zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen