Real Madrid weet ook Las Palmas niet te verslaan

24 september 2016, 22:51

Real Madrid heeft voor de tweede speelronde op rij gelijkgespeeld in La Liga. Na de 1-1 remise van afgelopen woensdag voor eigen publiek tegen Villarreal bleef de Champions League-houder zaterdag in de uitwedstrijd tegen Las Palmas steken op 2-2.

Real Madrid kwam twee keer op voorsprong in het Estadio de Gran Canaria, maar het was niet voldoende om drie punten te pakken. Marco Asensio Willemsen, zoon van een Spaanse vader en een Nederlandse moeder, kopte Real in de 33ste minuut op 0-1. Vijf minuten later kwam de thuisclub alweer langszij via Tana. Hij kreeg van de Real-defensie veel ruimte in het strafschopgebied en schoot raak met links.

In het eerste bedrijf was Real Madrid, ondanks de gelijke stand, wel de bovenliggende partij over Las Palmas. Na de pauze was het duel meer in evenwicht, maar kwamen de bezoekers in de 67ste minuut wel opnieuw aan de leiding. Ditmaal scoorde invaller Karim Benzema in de rebound, na een gekeerd schot van Cristiano Ronaldo. De Portugese ster werd vijf minuten daarna, tot zijn eigen onvrede, naar de kant gehaald door coach Zinedine Zidane. Vanuit de dug-out zag Ronaldo Las Palmas in de 85ste minuut terugkomen tot 2-2. Sergio Araujo werkte zich met enig fortuin voorbij zijn tegenstander en tikte vervolgens de bal in het lege doel. Real ging daarna nog wel op jacht naar de winnende treffer, maar die bleef uit.

Real Madrid staat nog wel bovenaan in La Liga, maar heeft nog maar één punt voorsprong op nummer twee FC Barcelona. Dat team won eerder op de dag met 0-5 bij Sporting de Gijón.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen