PSV-tegenstander Rostov vloert Lokomotiv Moskou

24 september 2016, 22:33

FC Rostov, komende woensdag gastheer voor PSV in de tweede speelronde van de groepsfase van de Champions League, heeft zaterdag in de nationale competitie een nipte overwinning geboekt op Lokomotiv Moskou. In het eigen Stadion Olimp 2 werden de Moskovieten met 1-0 verslagen, door een goal van Dmitriy Poloz in de 41ste minuut. Rostov-speler Alexandr Erokhin kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart, maar de thuisclub trok de winst over de streep.

Met dertien punten uit acht duels staat Rostov op de vijfde plaats in de Russische competitie. Het heeft zes punten minder dan koploper Spartak Moskou, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. CSKA Moskou had de koppositie tijdelijk in handen kunnen nemen, maar bleef eerder op de dag voor eigen publiek op een 1-1 gelijkspel steken tegen FK Krasnodar. CSKA Moskou staat tweede in het klassement, met één punt achterstand op Spartak Moskou.

Rostov, dat zich ten koste van Ajax plaatste voor de groepsfase van de Champions League, begon het miljoenenbal anderhalve week geleden met een 5-0 nederlaag bij Bayern München. PSV ging in het eigen Philips Stadion met 0-1 onderuit tegen Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen