Celtic ondanks achterstand ruim voorbij Kilmarnock

24 september 2016, 18:26

Ondanks een achterstand heeft Celtic de thuiswedstrijd tegen Kilmarnock met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van manager Brendan Rodgers zegevierde zaterdag op het eigen Celtic Park met 6-1.

Souleymane Coulibaly wist Celtic-keeper Dorus de Vries in de 32ste minuut te verschalken en zette Kilmarnock daarmee op 0-1. Celtic had aan zes minuten voldoende om de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong, door twee goals van de Fransman Moussa Dembélé (niet te verwarren met de voormalig eredivisiespeler). Door doelpunten van James Forrest, Leigh Griffiths, Scott Sinclair en Tom Rogic liep Celtic in het tweede bedrijf uit naar een 6-1 overwinning.

Met zestien punten uit zes duels is Celtic de fiere koploper in Schotland. Het heeft vijf punten meer dan nummer twee Hearts, dat ook nog eens een wedstrijd meer heeft gespeeld. De equipe uit Edinburgh bleef zaterdag voor eigen publiek steken op een 0-0 gelijkspel tegen Ross County, waar Ian McShane in de 83ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg en Kenny van der Weg in de basis stond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen