Geen paniek bij NEC, Van de Looi verwacht beter Willem II

23 september 2016, 16:36

Zowel NEC als Willem II werd afgelopen week uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. Beide ploegen zijn dan ook gebrand op revanche in de Eredivisie. Daarnaast is het duel een directe confrontatie tussen concurrenten want zowel NEC als Willem II staat na zes competitiewedstrijden op vijf punten.

Falkenburg

Willem II kan in het Goffertstadion weer beschikken over Erik Falkenburg. De spits moest de bekerwedstrijd met Ajax (5-0 nederlaag) nog aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels weer fit genoeg bevonden. Erwin van de Looi blikte tijdens de persconferentie van vrijdag nog even terug op het duel met de Amsterdammers.

"We hadden daar meer van verwacht", begint de trainer. "Het ontbrak aan overtuiging en het geloof in een goede afloop. Iets dat we in de eerder gewonnen wedstrijd tegen Ajax juist wel toonden. Ik verwacht zondag dan ook een reactie op de wedstrijd van afgelopen woensdag."

Hyballa

Ondans het feit dat NEC bezig is aan een minder goede reeks, de club verloor de laatste drie duels, maakt Peter Hyballa zich niet al te veel zorgen. "Het proces is in orde en ook tegen ADO Den Haag in de beker heb ik goede dingen gezien. We voelen iedere wedstrijd de druk, dus dat verandert zondag niet."

"Het is misschien wel een belangrijker duel om punten te pakken dan tegen bijvoorbeeld PSV, omdat we tegen een directe concurrent spelen die we uiteindelijk onder ons willen houden", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen