Van Bronckhorst: "Van Beek en Elia zijn op weg terug"

23 september 2016, 15:46

Feyenoord is bezig aan een ongelofelijk serie. De Rotterdammers wonnen al hun zes eredivisiewedstrijden, waaronder de topper tegen PSV (0-1), en wisten ondertussen ook nog van Manchester United (1-0) en FC Oss (4-1) te winnen. Coach Giovanni van Bronckhorst hoopt het momentum met zijn ploeg zo lang mogelijk vast te kunnen houden. Om te beginnen tegen Roda JC Kerkrade (zondag om 16.45 uur, thuis).

Op zijn perspraatje blikte Van Bronckhorst nog even terug op het bekerduel met Oss van donderdagavond. "We waren gisteren minder dan de laatste weken. Het ging moeizaam, al creëerden we wel veel kansen", zo citeert Feyenoord.nl de coach. "Het resultaat was goed en we zijn door. Wedstrijd tegen Excelsior in de volgende ronde is een mooi affiche voor de stad", aldus Gio.

Van Bronckhorst kreeg, net als voorgaande weken vragen over de fysieke vooruitgang van Sven van Beek en Eljero Elia. "Sven is goed op weg. Hij heeft deze week bijna alles meegetraind met de groep en maakt een goede indruk. Dat is goed voor hem en goed voor ons. Binnenkort zal hij minuten gaan maken in Feyenoord 2", aldus Van Bronckhorst. "Ook Eljero is op de weg terug. Hij mag nog geen contact hebben in verband met zijn schouder en traint daarom nog apart. Maar het is goed om ook hem weer te mogen begroeten op het trainingsveld."

Feyenoord treft de komende tijd voornamelijk wat lager geklasseerde teams. "We moet uitstralen dat we willen blijven winnen. Ik denk dat dit genoeg zal zijn, zeker in thuiswedstrijden. We willen bovenaan blijven staan", besluit Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen