Brock-Madsen vraagteken bij PEC, Thomas is terug

23 september 2016, 14:50

Nicolai Brock-Madsen maakte woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen DVS'33 uit Ermelo (1-4 winst) zijn eerste twee officiële doelpunten voor PEC Zwolle, maar het is nog maar de vraag of de Deense spits deze wedstrijd komend weekend een gevolg kan geven. De boomlange Scandinaviër geldt als een twijfelgeval voor het uitduel met Ajax van zaterdagavond.

Brock-Madsen wordt gehinderd door klachten aan zijn bovenbeen. Tegenover de mogelijke absentie van de spits staat wel de terugkeer van Ryan Thomas, die juist hersteld is van een bovenbeenblessure. Stef Nijland en Rick Dekker zijn er verder nog niet bij. Feyenoord-huurling Calvin Verdonk keert terug van een schorsing.

Hoewel we niet veel meer konden verwachten dan de 1-4 zege op DVS'33, heeft deze opsteker PEC Zwolle toch goed gedaan. "Je word niet meer wakker met een ontevreden en teleurgesteld gevoel, maar je staat weer op met een positief gevoel", stelt trainer Ron Jans in gesprek met RTV Oost. Toch beseft hij dat de uitwedstrijd tegen Ajax andere koek is. "We staan achttiende en zij zijn de laatste zes jaar vier keer kampioen geworden. Als Ajax wint is dat normaal, maar wij gaan voor elk ander resultaat. Ik vind dat we te laag staan, maar dat moeten we wel gaan bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen