Lieftink tekent in Tilburg: "Duurde langer dan me lief was"

23 september 2016, 15:12

Zijn geduld werd behoorlijk op de proef gesteld, maar Elmo Lieftink heeft eindelijk een contract kunnen tekenen bij Willem II. Na weken van revalideren zette de 22-jarige middenvelder vrijdag zijn handtekening onder een contract dat hem tot de rest van het seizoen aan de Tricolores verbindt, met een optie voor nog twee jaar. De van Vitesse afkomstige speler herstelde de afgelopen twee maanden bij Willem II en deed maandag met Jong Willem II mee tegen VV Eemdijk.

Er is door het tekenmoment een einde gekomen aan een vervolgende periode voor Lieftink. "Het was erg vervelend om geblesseerd binnen te komen bij Willem II. Het herstel duurde uiteraard langer dan me lief was. Inmiddels heb ik eindelijk weer speelminuten kunnen maken en ik heb uitgekeken naar vandaag, het moment dat ik mijn handtekening mag zetten. Ik denk dat ik op tachtig procent van mijn kunnen ben. De knie voelt goed, maar ik ben uiteraard nog niet fit genoeg om een hele wedstrijd te spelen", zegt Lieftink op de clubwebsite.

Technisch manager Joris Mathijsen vindt het loon naar werken voor de middenvelder. "Het is allereerst voor Elmo mooi dat hij weer aan voetballen toe kan komen. Daarnaast zijn wij blij met de keuze die we hebben gemaakt om hem hier te laten herstellen. In de veldtrainingen en oefenwedstrijden waaraan hij de laatste tijd deelnam, heeft Elmo een goede indruk achtergelaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen