Van Aanholt en waterpijp houden Engelse media bezig

23 september 2016, 07:53

Er is momenteel veel te doen rond Patrick van Aanholt. De linksachter viel vorige week wegens vermeende hartproblemen last-minute buiten de selectie voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, maar is nu in de krant gekomen met een foto waarop te zien is dat hij een waterpijp rookt.

The Sun heeft de foto van de rokende Van Aanholt gepubliceerd en kopt 'Hubble bubble... Pat's in trouble' bij de afbeelding. Hoewel de gearomatiseerde pijptabak traditie is in het Midden-Oosten, wordt het als nog schadelijker dan een gewone sigaret gezien. Zowel Van Aanholt als Sunderland heeft nog niet gereageerd op de afbeelding, waardoor nog niet bevestigd is of het daadwerkelijk om een waterpijp ging.

De foto van Van Aanholt werd volgens The Sun op 9 augustus genomen in Newcastle, wat enkele dagen na de opmerkelijke perikelen rond de vermeende hartproblemen van de linksback was. Overigens werden deze fysieke klachten door Van Aanholt zelf ontkend. Eerder werden onder meer Raheem Sterling (Manchester City) en Gabriel Agbonlahor (Aston Villa) al eens gesignaleerd met een waterpijp.

Foto: The Sun

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen