Babel debuteert met verlies, Valencia boekt eerste zege

22 september 2016, 23:56

Ryan Babel heeft zijn debuut voor Deportivo la Coruna niet kunnen opluisteren met een overwinning. De Nederlandse aanvaller kwam donderdag in de 66ste minuut van de thuiswedstrijd tegen CD Leganes binnen de lijnen. Op dat moment leidden de bezoekers al met 1-2 en die score bleef na de entree van Babel onveranderd.

Babel, die eerder deze maand een contract voor 3,5 maand tekende bij Deportivo nadat hij zijn verbintenis in de Verenigde Arabische Emiraten had laten ontbinden, zag zijn ploeg in de 31ste minuut nog wel op 1-0 komen via Celso Borges. In het eerste kwartier van het tweede bedrijf kantelde Leganes echter de score. Luciano maakte in de 55ste minuut gelijk, Gabriel (foto) was vijf minuten later verantwoordelijk voor de 1-2.

Valencia pakte haar eerste punten van het nieuwe La Liga-seizoen. De equipe uit de sinaasappelstad won op het eigen Mestalla met 2-1 van Deportivo Alavés. Dani Parejo maakte in de 88ste minuut het verschil met een rake strafschop. Valencia ging in de eerste vier speelronden telkens onderuit, wat coach Pako Ayestarán eerder deze week zijn baan kostte. De club staat voorlopig onder leiding van Voro, voor de vierde keer in diens carrière.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen