Eagles worden pas in laatste kwartier wakker in Dongen

21 september 2016, 18:58

Na de stunts van IJsselmeervogels en Kozakken Boys tegen respectievelijk Achilles'29 (3-1) en Helmond Sport (3-1) leek er woensdagavond opnieuw een stunt in de maak in de eerste ronde van de KNVB Beker, maar Go Ahead Eagles werd op tijd wakker. De Deventenaren stelden in het laatste kwartier orde op zaken tegen Dongen: 1-3.

Op Sportpark De Biezen had Go Ahead het bijzonder lastig tegen de nummer tien van de Derde Divisie (zondag). De eredivisionist liep door een vroeg doelpunt van Jorik Mijnhijmer lang achter de feiten aan. Met name Joey Suk en Leon de Kogel, die tijdens de eerste helft al geblesseerd uit het veld moest, kregen grote kansen. De gelijkmaker van Go Ahead liet lang op zich wachten, maar kwam er wel.

Na meerdere blessuregevallen aan de zijde van Dongen herstelden de Eagles de opgelopen schade in de laatste vijftien minuten. De ploeg van coach Hans de Koning maakte in deze fase drie doelpunten. Xandro Schenk knikte eerste de 1-1 binnen uit een corner. Daarna schoot Kenny Teijsse raak na voorbereidend werk van Norichio Nieveld. Uit een voorzet van Randy Wolters scoorde Sam Hendriks de 1-3.

Zodoende gaan de Eagles in de koker bij de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker, die donderdagavond verricht wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen