Koeman blameert zich, Arsenal en Liverpool juichen

20 september 2016, 22:40

Everton is in de League Cup tegen een blamage aangelopen. De ploeg van Ronald Koeman bleek dinsdagavond op eigen veld niet opgewassen tegen Norwich City, dat speelt in het Championship: 0-2. Ondertussen boekten Arsenal en Liverpool ruime overwinningen.

In de competitie presteert Ronald Koeman uitstekend met Everton, maar het toernooi om de League Cup is na één wedstrijd al voorbij voor de Nederlandse coach. De ploeg blameerde zich dinsdagavond in de derde ronde van het toernooi, door op eigen veld met 0-2 te verliezen van Norwich City. Die ploeg speelt op het tweede niveau in Engeland. Goals van Steven Naismith, die een verleden heeft bij Everton, en Josh Murphy deden Everton uiteindelijk de das om.

Waar Koeman dus geen succes had, kon in de persoon van Jaap Stam een andere Nederlandse coach wel juichen. Met Reading won de oud-verdediger met 1-2 van Brighton & Hove Albion. Kort na rust kwam Reading op 0-2, maar Brighton bracht in de slotfase de spanning nog wel terug in de wedstrijd. De ploeg van Stam hield vervolgens stand, waardoor de ploeg zich opmaken voor in ieder geval nog één wedstrijd in de League Cup.

Arsenal maakte vanavond geen fout in de derde ronde van het tweede Engelse bekertoernooi. De Londenaren wonnen met 0-4 van Nottingham Forest, waar Nicklas Bendtner in de basis stond. Granit Xhaka opende de score, spits Lucas Perez voerde de marge met twee goals op naar 0-3. In de slotfase bepaalde Alex Oxlade-Chamberlain de eindstand op 0-4. Ook Liverpool won met ruime cijfers van een Championship-ploeg. Doelpunten van Ragnar Klavan, Phillipe Coutinho en Divock Origi hielpen The Reds aan een 0-3 zege bij Derby County.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen