Excelsior wint, Kozakken Boys en 'Vogels' stunten in beker

20 september 2016, 22:02

De eerste ronde van de KNVB Beker heeft op de eerste speeldag al enkele fraaie stunts van amateurclubs opgeleverd. IJsselmeervogels veegde dinsdagavond op de eigen Westmaat de vloer aan met Achilles '29 (3-1), terwijl Kozakken Boys met een 3-0 zege op Helmond Sport eveneens een Jupiler League-ploeg elimineerde. Ondertussen maakte Excelsior geen fout op bezoek bij Barendrecht: 0-1.

Net als IJsselmeervogels won ook Kozakken Boys vanavond met 3-0 van een club uit de Jupiler League. Helmond Sport werd op een kansloze nederlaag getrakteerd door de amateurclub, die uitkomt in de Tweede Divisie. Raily Ignacio, Gwaeron Stout en Everton Pires Tavares kwamen op het scoreformulier te staan bij Kozakken Boys.

FC Eindhoven was dinsdagavond in een fraai gevecht met 2-3 te sterk voor provinciegenoot FC Den Bosch: 2-3. Na een spannende wedstrijd, waarin Den Bosch in de slotfase de 2-2 maakte, kroonde PSV-huurling Rai Vloet zich met een treffer in de 87ste minuut tot matchwinner. Hij deed daarmee zijn vader Wiljan, die trainer is van Den Bosch, de das om. Ondertussen boekte RKC Waalwijk een simpele zege bij de amateurs van EVV. Door treffers van Fred Benson, Pieter Langedijk en Serginho Greene zegevierden de Brabanders met 0-3. [photo,100994,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen