De Wolf: "Botteghin vreet gewoon zijn tegenstander op"

20 september 2016, 08:52

Feyenoord beleeft momenteel hoogtijdagen. In de eerste zes wedstrijden in de Eredivisie werd nog geen puntverlies geleden en in de Europa League werd Manchester United verslagen. John de Wolf is dan ook zeer te spreken over zijn oude club.

"Feyenoord straalt op fysiek vlak iets onoverwinnelijks uit en daar heeft Eric Botteghin natuurlijk wel fors aan bijgedragen'', zegt De Wolf in het Algemeen Dagblad. "Ik hoor altijd maar dat de verdedigers moeten inschuiven, wisselpasses moeten versturen en weet ik veel wat allemaal, maar hij vreet gewoon de spits van de tegenstander op en daar draait het in eerste instantie om. En door zijn robuuste speelstijl draait Jan-Arie van der Heijden naast hem opeens ook moeiteloos mee."

Niet alleen het goede spel van Botteghin kon De Wolf bekoren, ook Karim El Ahmadi behoorde in zijn ogen tot de uitblinkers. "Ze ogen superfit, de medische staf doet blijkbaar prima werk. Onverdiend was de winst zondag bij PSV zeker niet. En als ik El Ahmadi tekeer zie gaan op het middenveld, dan geniet ik. Wat een passie, wat een power."

Ook Brad Jones speelde een uitstekende wedstrijd voor Feyenoord. "Hij is een geweldige keeper, hij heerst tot ver voor zijn doel. En daar heb je het weer: zijn meevoetballen kan beter, maar hij heeft tot nu toe twee doelpunten tegen. Wat is er nou belangrijker?"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen