Groningen zonder Memisevic en Linssen tegen Capelle

19 september 2016, 20:33

FC Groningen kan dinsdag in de uitwedstrijd tegen Capelle, in de eerste ronde van de KNVB Beker, niet beschikken over Samir Memisevic en Bryan Linssen. Beide spelers hebben pijntjes overgehouden aan het treffen met FC Utrecht van afgelopen vrijdag (1-5 winst). Coach Ernest Faber, die ook Jesper Drost en Desevio Payne moet missen, verwacht het duo komende zaterdag tegen Heracles Almelo terug.

Het doel van Faber voor de wedstrijd tegen Capelle is duidelijk. "We moeten een ronde verder komen en hebben ons dan ook op een normale manier voorbereid", zegt de oefenmeester op de officiële website van FC Groningen. "We hebben beelden bekeken en een uitgebreide analyse gemaakt van de tegenstander. Een bekende van mij heeft afgelopen zaterdag de wedstrijd van Capelle tegen IJsselmeervogels (2-3 verlies voor Capelle, red.) bekeken."

"We nemen veel zelfvertrouwen mee en hebben een goede wedstrijd gespeeld in Utrecht", aldus Faber. "Het positieve moeten we meenemen, de uitvoering was goed en we hebben laten zien dat we het kunnen. Tegen Capelle hebben we daarvoor een mooie nieuwe kans."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen