Chelsea thuis niet opgewassen tegen Liverpool

16 september 2016, 23:17   Bijgewerkt: 17 september 2016, 00:36

Liverpool boekte vrijdagavond een belangrijke overwinning op Chelsea. De ploeg van Jörgen Klopp won met 1-2 in Londen en deelt daardoor nu de derde plek in de Premier League met The Blues.

Dejan Lovren bracht de bezoekers na een kwartier spelen op voorsprong. De defensie van Chelsea was even de weg kwijt en liet Lovren helemaal vrij staan bij een hoge voorzet van Adam Lallana. Lovren kon vervolgens simpel met de binnenkant van de voet raak volleren.

Liverpool was de bovenliggende ploeg en een tweede treffer voor The Reds kon dan ook niet uitblijven. De 0-2 van Jordan Henderson viel na een ruim halfuur en was werkelijk van grote schoonheid. Met een fluwelen aanname legde hij de bal op een meter of twintig van het doel panklaar voor zijn rechtervoet en de fraaie boogbal die daarop volgde en in de verre kruising plofte, was te machtig voor doelman Thibaut Courtois.

Pas na een uur spelen deed Chelsea eindelijk iets terug. Diego Costa mocht van dichtbij binnenschieten na goed voorbereidend werk van Nemanja Matic. Het leek even voor een oplevin te zorgen bij de thuisploeg, zeker toen Costa even later opnieuw in het strafschopgebied mocht aanleggen. Zijn harde schot stuitte echter op doelman Simon Mignolet.

Kansen kwamen er vervolgens nog wel, opnieuw voor Costa en ook aan de andere kant voor Divock Origi. Doelpunten vielen er echter niet meer waardoor Liverpool er met de verdiende zege vandoor ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen