Olympique Lyon flirt met clubloze Adebayor

16 september 2016, 21:45

Emmanuel Adebayor heeft in Olympique Lyon mogelijk een nieuwe club gevonden. De aanvaller uit Togo stapte onlangs op het vliegtuig naar Frankrijk om met Olympique-trainer Bruno Génésio te babbelen. 

Adebayor zit momenteel zonder club na zijn vertrek bij Crystal Palace, dat de spits voor de periode van een half jaar onder contract had. Génésio ziet in de oud-speler van onder andere Arsenal, Real Madrid en Manchester City een mogelijk tijdelijke oplossing voor het wegvallen van de geblesseerde Alexandre Lacazette. "Dat zou inderdaad kunnen. Hij is naar Lyon gekomen en ik zal hem ontmoeten, daarna zien we wel wat er gaat gebeuren", zo vertelde Génésio aan diverse Franse media.

"Ik heb veel vragen voor hem, in het bijzonder over zijn tijd bij Crystal Palace. Ik wil weten wat zijn huidige niveau is, hoe hij er fysiek voor staat, zijn motivatie om zich bij ons aan te sluiten en zijn carrière." De trainer benadrukt met klem dat Adebayor niet op sollicitatiegesprek komt. "Het is een gesprek tussen speler en trainer. Een vertrouwd gesprek om een idee te krijgen wie de speler en de man is."

Als Adebayor inderdaad tekent bij Lyon, dan zal dat voor hem een wederzien zijn met de Franse competitie. Eerder kwam de 32-jarige Togolees al uit voor FC Metz en AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen