Schade valt mee bij Wuytens: "Ik heb geluk gehad"

16 september 2016, 13:57

Stijn Wuytens verscheen een dag na de Europa League-wedstrijd van AZ tegen Dundalk voor de camera van het officiële videokanaal van zijn club. Dat was mooi om te zien, aangezien de Belgische verdediger tijdens het duel met de Ieren een harde klap kreeg en vervolgens meer dan vijf minuten lang bewegingsloos op de grond lag. Iedereen in het AFAS Stadion schrok enorm, maar de schade valt gelukkig dus mee.

"Ik weet niet zo goed wat er gebeurd is", zegt Wuytens een dag na de dreun bij AZ TV. "Ik weet nog dat er een lange bal kwam vanaf rechts. Ik zag dat de keeper eraan kwam, dus probeerde ik de bal over hem heen te koppen. Ik kreeg toen een aardige klap en vanaf dat moment is alles zwart. Ik herinner me verder alleen dat ik in de ambulance zat. Ik ben dus wel een tijdje weggeweest. Toen ik in de ambulance zat, hoorde ik dat gescoord had. Ik dacht eerst dat het een grap was, dus ik checkte het even op mijn mobiel."

Het stadion was tien minuten lang muisstil, diverse spelers en zelfs coach John van den Brom werden er emotioneel van. "Ik heb de beelden teruggezien, het zag er eng uit. Het is wel mooi om te zien dat iedereen zo meeleeft", aldus Wuytens, die vermoedelijk niet heel lang buitenspel hoeft te staan. "We  gaan na een scan en met de dokter kijken wat er mogelijk is. We zullen zien wanneer ik er weer bij ben", stelt de Belg.

Vooralsnog is men bij AZ vooral blij dat Wuytens goed weggekomen is. "Achteraf ben ik blij dat alles toch meevalt. Het had veel erger kunnen zijn. Ik heb geluk gehad", realiseert hij zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen