Souaré maanden uitgeschakeld na auto-ongeluk

16 september 2016, 12:08

Crystal Palace moet het zes maanden zonder Pape Souaré stellen, zo laat trainer Alan Pardew vrijdag tijdens een persconferentie weten. De verdediger was afgelopen week betrokken bij een auto-ongeluk en ligt nog altijd in het ziekenhuis. 

Bij het ongeluk botste Souaré met zijn Mercedes op een andere auto, waarna het dak verwijderd moest worden om de verdediger te kunnen bevrijden. Dinsdag werd de 26-jarige Sengalees geopereerd aan een dijbeenbreuk en de verwachting is dat hij komende zaterdag het ziekenhuis mag verlaten.

Pardew denkt over maximaal zes maanden weer te kunnen beschikken over de linksback. "Vier, vijf maanden. Misschien zes maanden om weer volledig mee te kunnen. Het was een verschrikkelijk ongeluk en we mogen de traumahelikopter en chirurgen in het ziekenhuis dankbaar zijn."

Naar alle verwachtingen zal Souaré uiteindelijk weer volledig herstellen. "Het is een dijbeenbreuk en dat zal gewoon tijd nodig hebben om te herstellen. Het hele team staat achter hem en we kunnen niet wachten om hem weer op het trainingsveld te zien", besloot Pardew.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen